Kleur op je wastafel

In de meeste badkamers vinden we een ingetogen kleurenpalet terug. Toch kunnen enkele opvallende tinten geen kwaad. Ze brengen leven in de brouwerij. Lees snel verder en ontdek hoe je kleur op je wastafel tovert.

Waskom

Traditioneel hebben waskommen een heel saaie kleur – meestal wit. Daar mag je gerust verandering in brengen. Ga bij je badkamerwinkel op zoek naar hippe kleuren, zoals rood, geel, groen of roze. Die worden de blikvanger van je badkamer. Combineer ze met andere badkameraccessoires in dezelfde kleur om van alles één geheel te maken.

Tandenborstelhouder

Een tandenborstelhouder is perfect om wat kleur aan je wastafel te geven. Er zijn exemplaren in kunststof, steen en metaal in alle kleuren van de regenboog. Wat dacht je van een felrode tandenborstelhouder of eentje met terrazzo steentjes? Messing is ook erg populair. Ben je iemand die elektrisch poetst? Ook dan zijn er mogelijkheden. Haal bijvoorbeeld de felgele elektrische tandenborstel van Putznu.nl in huis. Met de frisse kleur toont die meteen een lach op je gezicht.

Handdoeken

Naast de wastafel hangt waarschijnlijk een handdoekenrekje. Deze handdoeken hebben ook een decoratieve functie. Je mag dus uitpakken met een frisse kleur. Het leuke van deze handdoeken is dat je ze makkelijk kan vervangen door nieuwe exemplaren. Op deze manier kan je de seizoenen volgen: groen in de lente, oranje in de zomer, oker in de herfst en blauw in de winter.

Kaarsen en plantjes

Maak een echte wellness badkamer en zet enkele kaarsen en plantjes op het badkamermeubel. Deze accessoires zorgen voor de finishing touch, zeker wanneer je voor veel kleur kiest.

 

Recent Posts