Keukenplanners

Zelf een keuken ontwerpen is makkelijker dan je denkt. Met behulp van onderstaande keukenplanners word jij de designers. Kies zelf de indeling en afwerking van de kastjes, voeg alle toestellen toe en zorg voor de finishing touch met decoratie. Probeer het zelf en ontwerp jouw droomkeuken!

Keukenatlas

Ixina 3D

Ikea Planner

Grando

Elementa

Kitchen Planner

Prodboard

Zelf een keuken ontwerpen

Heb je een idee hoe jouw droomkeuken eruit moet zien, maar krijg je dit niet op papier? Laat deze tekenprogramma’s jou helpen. Door gebruik te maken van bovenstaande tools ontwerp je zelf een keuken die aan al jouw noden en wensen voldoet. Met deze plannen kan je naar een keukenbouwer stappen om alles te realiseren. Zo simpel is het!

Keuken design in 3D

Vrijwel alle online keukenplanners hebben een 3D functie. Dat wil zeggen dat ze de tweedimensionale plannen in 3D kunnen weergeven. Je kan als het ware door de virtuele keuken wandelen en alles vanuit verschillende hoeken bekijken. Dat geeft een beter beeld van het eindresultaat. Deze tekenprogramma’s zijn dus de ideale voorbereiding, omdat je op voorhand al problemen kan detecteren.

Helemaal gratis

Voor sommige ontwerpsoftware moet je handenvol geld neertellen. Dat is hier gelukkig niet het geval. Alle keukenplanners op deze pagina zijn namelijk gratis te gebruiken. Er zijn geen verborgen kosten aan verbonden. Dat is dus mooi meegenomen!