Imponeer met een luxe dressing

Maak je vrienden jaloers met een luxe dressing. Er zijn verschillende manieren om deze inloopkast een extra chique uitstraling te geven. Een overzichtje:

Messing handgrepen

In de meeste dressings zien we standaard handgrepen in hout of aluminium. Toch zijn er veel mooiere oplossingen. Installeer bijvoorbeeld messing handgrepen op je kastdeuren. Die zien er erg geraffineerd uit, vooral in combinatie met zwart hout. Bovendien is messing een van de meest trendy materialen van dit moment.

Juwelenlade

Ben je iemand die regelmatig nieuwe sieraden koopt bij een juwelier of juwelen outlets bezoekt? Wat absoluut niet mag ontbreken in je luxe inloopkast is een juwelenlade. Het is een soort van etalage om je ringen, armbanden of een set oorbellen te presenteren. Deze lade is ook handig om snel de juiste sieraden te vinden, omdat je een duidelijk overzicht hebt van je gehele collectie. Bovendien houdt het glas alles stofvrij. Handig, toch?

Broekenrek

De meeste mensen leggen hun broeken opgevouwen op een legplank. Dat past niet in een luxe dressing. Een uittrekbaar broekenrek is hier meer op zijn plaats. Die houdt alles in de plooi, en maakt het nog makkelijker om snel het gewenste exemplaar te nemen.

Ledverlichting

Elke fashionista kent het belang van kleuren. In een donkere kleerkast is het onmogelijk om de juiste kleuren te vinden. Daarom heeft je luxe dressing ingebouwde ledverlichting nodig. Die gaat automatisch aan wanneer je de kastdeur opent en zorgt voor een egale verlichting van je garderobe. Vul dit eventueel aan met ledspotjes boven de kasten. We raden wel aan om neutraal licht te kiezen (dus geen warm wit), zodat alle kleuren er natuurlijk uitzien.

Opvouwtafel

Als er voldoende plaats is, kan je in het midden van de dressing een opbouwtafel plaatsen. Dat is handig om kledij op te vouwen, of enkele stukken naast elkaar te leggen en zo de perfecte outfit samen te stellen. Tip: voorzie enkele laden in deze lage kast. Dat is handig voor ondergoed en accessoires als riemen, schoenen, en meer.

Hoge spiegel

Heb je al aan een spiegel gedacht? Je kan natuurlijk een spiegeldeur in de dressingkast voorzien, maar een vrijstaand model is veel mooier. Koop een extra groot model. Hiermee zie je jezelf van kop tot teen. Bovendien maakt een grote spiegel meer indruk dan een klein model.

Paspop

Een laatste must-have voor je luxe dressing is een paspop. Die komt ongetwijfeld van pas wanneer je enkele combinaties wil uittesten. Maar zelfs als je ze niet gebruikt, heeft een paspop een decoratieve meerwaarde. Dat is dus een win-win!

Recent Posts