Tekenprogramma's tuin

Iedereen droomt van een mooie tuin – een plek waar je tijdens zonnige dagen helemaal tot rust kan komen. Met onderstaande tekenprogramma’s voor tuinen zet je de eerste stap naar een perfecte groene oase van rust. Al deze tuindesign programma’s zijn super gebruiksvriendelijk. In 1-2-3 ontwerp je zelf de perfecte tuin.

Garden Planner 3

Tuincreator

Teken Mijn Tuin

Plan-a-Garden

GardenPuzzle

Zelf een tuin ontwerpen

Bij de meeste mensen heeft de bouw en inrichting van de woning prioriteit. Maar eens dit alles op punt staat, is de tuin aan de beurt. Wie op zoek is naar een unieke stijl, kan een professionele tuinarchitect inhuren. Helaas kost dit handenvol geld. Dat geld spendeer je waarschijnlijk liever aan andere zaken, zoals een leuke reis naar het buitenland.

Daarvoor komen deze tuinprogramma’s van pas. Hiermee ontwerp je zelf een tuin die volledig aan jouw wensen en verwachtingen voldoet. Je kiest zelf de indeling, de beplanting, de verlichting, enz. Met deze tuinontwerp software word jij de architect!

Een 3D tuindesign

Gebruik deze tools om snel een tuinplattegrond op schaal te tekenen. Die kan als basis dienen voor de aannemer. Maar er zijn veel meer mogelijkheden. Vrijwel alle bovenstaande tekenprogramma’s hebben een 3D visualisatie. Zo krijg je een driedimensionale weergave van jouw zelf ontworpen tuin. Je ziet direct de verhoudingen tussen planten, de beste zon- en schaduwplekken en veel meer. Dit is de perfecte voorbereiding op een gronde make-over.

Super gebruiksvriendelijk

Online een tuin ontwerpen is makkelijker dan je denkt. Er werd namelijk enorm veel aandacht gespendeerd aan de gebruiksvriendelijkheid. Via een drag-and-drop systeem sleep je razendsnel bomen, bloemen, planten, terrasmeubelen, paden… op hun plek. Bovendien hebben de meeste tekenprogramma’s een template die als basis kan dienen – ideaal voor mensen die niet willen starten van een leeg blad. Kortom: deze tuinontwerp software gebruiken is kinderspel!