Must haves voor een echte mannentuin

De mancave is al en bekend begrip. Dit is een speciale ruimte waar een man zich even terug kan trekken en kan ontspannen. De mancave is ingericht met attributen voor zijn hobby’s: van een PlayStation, biljart tot fitnessapparaten. Kortom: echte mannendingen!

Maar nu is ook de mannentuin in opkomst.

Een mannentuin zul je denken? Jazeker, een stoere tuin waar je je als man in terug kunt trekken, tot rust kunt komen én echte mannendingen kunt doen. Stel je voor; lange zomeravonden in je eigen tuin en dan lekker genieten met je maten. Klinkt goed toch?!

BBQ of grillring

De meeste mannen zijn gek op eten, en dan vooral op heerlijke stukken vlees. Tegenwoordig is een standaard barbecue niet meer voldoende. Je kunt de mooiste modellen krijgen, van tonnen tot hele stoere robuuste barbecues. Wil jij het echter helemaal goed doen? En je favoriete stukken vlees grillen op een bijzondere barbecue? Dan is de grillring perfect voor jou! Door het spel van de vlammen in het midden is het een avontuurlijke manier van grillen. Ook het verbrande vlees is verleden tijd. De vlammen verhitten de ring gelijkmatig waardoor kans op aanbranden nihil is. Door de verschillende warmtezones kun je verschillende soorten vlees, vis en groente tegelijkertijd grillen op de manier die gewenst is voor dat product. Perfect voor mannenavonden in de tuin!

Pizza oven

Ben jij een man die een heerlijke pizza verkiest boven een stuk vlees? Dan mag de pizza oven voor buiten niet ontbreken jou mannentuin. Met een pizzaoven tover jij de lekkerste pizza’s op tafel. Verzin de heerlijkste combinaties qua toppings voor je pizza’s uit je pizza oven voor buiten. Heerlijk als avondmaaltijd of om in punten te snijden en uit te delen als je maten een biertje komen drinken. Succes gegarandeerd!

Bier en vlees

De ideale zomeravond? App je vrienden met een uitnodiging, pak je koelkast vol met bier, koop voldoende vlees in voor op de GrillRing. Of haal de heerlijkste ingrediënten voor de meest verse pizza’s uit je eigen pizzaoven. Zet een paar statafels neer, knoop een stoere leren keukenshort om en jij bent de man van de avond! Wedden dat je er een wekelijks ritueel van kunt maken…

Recent Posts