Uitpakken met een design gashaard

Een design gashaard is super handig. Deze haard is ideaal als bijverwarming in de lente of herfst, wanneer het net niet koud genoeg is om de cv-ketel op te zetten. Bovendien zorgt een gashaard voor meer sfeer. Want het dansende vuur is super gezellig.

Design gashaard als blikvanger

De haard krijgt een prominente plaats in de woning. Net daarom is het ontwerp zo belangrijk. Je wil toch geen lelijke inbouwmodule in de woonkamer, waar je elke dag op moet kijken?

Kies dus voor een design haard met een moderne vormgeving. Er bestaan bijvoorbeeld langwerpige modellen met een heel breed vuurbeeld, hoekhaarden met glas aan drie zijden en trendy doorkijkhaarden die als kamerverdeler dienen. Je kan zelfs opteren voor een hangende haard. Die zorgt gegarandeerd voor jaloerse blikken bij vrienden en familieleden.

Gas als brandstof

Er bestaan zowel gashaarden als houthaarden. Wij geven de voorkeur aan gas als brandstof.

Dat komt omdat gas…

  • makkelijk te regelen is qua temperatuur
  • geen opkuis achteraf vraagt
  • snel opgestart is
  • bedienbaar is via een app

Design door maatwerk

De haardmodule zelf bepaalt slechts een klein deel van de uitstraling. Ook de omkasting speelt mee.

Een design gashaard inbouwen kan op verschillende manieren; van een vlak paneel tot een complete wand met ruimte voor de televisie en boeken. Indien gewenst, kan je voor een echte blikvanger kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een omkasting in walnoot hout. Of laat de panelen bekleden met steenstrips. Alles kan!

Recent Posts